Warrig blogje

Er stonden een paar honderd woorden op digitaal papier. Over de etappe van afgelopen vrijdag. Samen met Ramiro van Runner’s World op pad in Zuid-Limburg. Vergezeld door fotograaf Bastiaan, de zon, de heuvels rondom Kerkrade en de fraaie Brunssumerheide. Het verslag en blogje ging over die onvermijdelijke ‘Waarom?’-vraag. Over ‘of #DeRandvanhetLand me veranderd heeft?’. Over vluchtelingen en de grens. Over mensen in beweging brengen. Over wat de vragen van Ramiro ook de dagen na het loopje met me deden. Over, ja het was een gek divers blogje, het boek Voodoomarketing*. Over mijn lievelingsliedjes van Jack** & Bruce***. Over m’n brakke gesteldheid van de laatste dagen, wat de warrigheid van het blogje misschien meteen verklaarde. Over vriendschap. Over ‘niet zoeken’ maar ‘ontdekken’. En het ging over nog veel meer. Over van alles, en dus over nix.

Ik typte nog even door en gooide het blog uiteindelijk weg. De hersenspinsels blijven in m’n hoofd. Soms moet je gewoon naar The Boss luisteren en het daar bij laten. En ondertussen erop vertrouwen dat Ramiro en Bastiaan er iets moois van gaan maken.

Meer? Veel lees- en luisterplezier:
*     Voodoomarketing – Ronald Voorn & Jan Dijkgraaf
**   De Peel in BrandHeilige Anthonius – Rowwen Hèze
*** Meeting across the River & Racing in the Street – Bruce Springsteen

Deze blogpost is onderdeel van #DeRandvanhetLand; een hardloopproject waarbij ik samen met anderen een jaar lang rennend de grenzen verken van ons land, en van onszelf… Meer over het hoe en waarom van #DeRandvanhetLand lees je hier, alle verslagen via de homepage. Live-foto-verslagen op Instagram, videotimelaps via YouTube.

Een gedachte over “Warrig blogje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s