Hop met de gijt

Het verslag van het Vaalserberg-trailweekend laat nog even op zich wachten. Niet dat er niets te vertellen valt, gewoon omdat ik er ook zonder een verslag nog van nageniet. Van de gezelligheid, de geweldige natuur rondom Vaals, de goed georganiseerde trail, het drielandenpunt dat iedereen lelijk vond maar ik bijzonder, het biertje ‘Hop met de gijt’ bij ’t Hijgend Hert, het hele dikke vette PR dat ik neerzette op de trail van 54km met 1.500 hoogtemeters, en vooral dit alles kunnen doen samen met vrienden; die ook allemaal records aan diggelen liepen (Ja, ook jij Levi, 4uur rijden voor een smerige frikadel en wat bier is ook een record!).

Wat ik echter wel nu wil delen heeft te maken met twee (van de vele) drijfveren voor dit project: (1) Anderen motiveren om ook te gaan rennen of bewegen, en (2) iedereen laten zien hoe mooi Nederland is. Dat laatste deed Rick Kloekke ook. Bekijk zijn YouTube-film hieronder, het liefst fullscreen en HD en met het geluid hard. Daar valt onze timelaps van het Vaalserbergtrailweekend heel ver bij in het niet. Maar ik weet wel zeker dat ik Rick op nog zoveel plekken op #DeRandvanhetLand kan wijzen, dat hij oneindig veel van dit soort geweldige films kan blijven maken.

Dat andere, mensen stimuleren (en helpen) om te bewegen, hoop ik ook bij Dirk te doen. Hij gaat vandaag van start met een grote fit-worden-race. Zou het echt geweldig vinden als je er volgend jaar ook bij bent Dirk, op een van de trails die we met het Vaals-gezelschap weer gaan lopen. Ik weet zeker dat Thomas, David, Levi, Wietse, Anneke, Erik, Arne, Timo en wie weet nog meer allemaal met ’n potje bier voor je bij de finish staan. Want; work hard, drink hard. Hop met de gijt! Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s